Miquel Adell

Programació web sense complexes

Un projecte d’envegadura

El projecte de la Jipi, Jornada d’investigadors interdisciplinaris ha estat un projecte desenvolupat entre finals del 2016 i principis del 2017 i ha estat un projecte amb múltiples reptes tècnics.

El projecte és multi idioma fent servir WPML i té una gran quantitat de contingut dinàmic tant generat pels administradors com pels usuaris de la web.

La pàgina permet a les persones assistents a la jornada inscriure’s i enviar l’abstract (el resum) d’una xerrada que s’ha de poder tant veure a la pàgina web com a la pròpia jornada.

Els participants poden editar els seus propis resums així com la informació de cens que es recull fent servir funcionalitats avançades de Gravity Forms.

A més la pàgina web permet l’exportació dels PDF dels tríptics i altres materials que es generen amb LaTeX de manera dinàmica amb el contingut enviat per les participants.

La pàgina també inclou un sistema de votació tant públic com privat així com la gestió d’usuaris i resums.

És molt fàcil treballar amb el Miquel! En tot moment ha sigut fàcil contactar-lo i ha mostrat molta predisposició per fer-nos partíceps del projecte.
Alba Hierro, organitzadora de la Jornada d'Investigadors Predoctorals Interdisciplinària

Un disseny a mida

Per aquest projecte el client va proporcionar un logotip i una paleta de colors i la resta del disseny va córrer a càrrec meu.

si necessites una web des de zero també em puc encarregar jo del disseny.

Parla’m de la teva pàgina web